Hakkame sööma rohkem kala ja vähem teravilja

ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) sõnul muutuvad meie toitumisharjumused tuleva 10 aasta jooksul tohutult, muuhulgas seetõttu, et üha enamatel inimestel on raha liha ja piimatoodete ostmiseks, saab lugeda Imelise Teaduse juulinumbrist.

FAO hinnangul on nisu üks ainsaid toiduaineid, mille populaarsus eeldatavalt langeb, samas kui üha laiemalt võetakse kasutusele vesiviljelus, sealhulgas kalade, vähkide ja krevettide aretus. Teadlased eeldavad, et vesiviljeluse tootlus kasvab järgmise 10 aasta jooksul tervelt 33 protsenti ja ületab seega 2018. aastal traditsioonilise kalastuse kui meie peamise kalasaamise allika.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised