Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverentsil räägitakse kalanduse ajaloost

Homme, 03.08., toimuval Kuressaare Merepäevade ajalookonverentsil käsitletakse Saare maakonna kalanduse ajalugu 20. sajandi algusest nüüdisajani.

Konverents toimub GO SPA konverentsisaalis, üritus algab kell 12.00.

Lisaks üldisematele ajaloolistele teemadele, räägib kalapüügist Saare Kaluris tollase suurmajandi juhtivspetsialist Sulev Trei. Traalpüügist Läänemerel teeb ettekande Arvi Tasa. Kalalaeva kunagine kapten, SMK seltsi esimees Rein Sepp meenutab saarlaste kalapüüki ookeaniavarustel.

Maakonna kalamajanduse olukorrast ja perspektiividest kõneleb Heino Vipp Saarte Kalandusest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960