Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Registreeru seminarile ja võida õigusaudit

Seminaril „Kas keskkonnanõuded söövad põllumehe kasumi“ osalejate vahel loositakse välja üks tasuta õigusaudit. Võitjal on võimalik valida kas ta soovib tööstusheite seadusele vastavuse õigusauditit või keskkonnaõiguse reformiga seonduvat auditit. Auditi teostab advokaadibüroo GLIMSTEDT.

Lühidalt mõlema auditi sisust:

Õigusaudit: kas Teie ettevõte tegevus vastab tööstusheite seadusele?

Kui tegutsete suure keskkonnaohuga tegevusvaldkonnas, olete keskkonnakompleksloa omaja, omate suuri põletusseadmeid, jäätmepõletus- ja koospõletustehaseid või kasutate orgaanilisi lahusteid, siis kuulub Teie äritegevus suure tõenäosusega tööstusheite seaduse regulatsiooni alla, mis jõustus 1. juunil 2013.a. Uue seaduse jõustumine võib tähendada Teie ettevõtte jaoks mitmete muudatuste sisseviimise vajadust. Selleks, et saaksite olla kindlad, et Teie ettevõtte tegevus vastab uutele nõuetele, pakume omapoolset abi.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT pakutava õigusauditi eesmärk on välja selgitada Teie ettevõtte tegevuse vastavus tööstusheite seaduse regulatsioonile ning vajadusel anda hinnang sellele, mida ja kuidas tuleks Teie ettevõtte tegevuses muuta, et see vastaks tööstusheite seaduse nõuetele.

Õigusaudit: kas Teie ettevõte on valmis peatselt jõustuvaks keskkonnaõiguse reformiks?

Uus keskkonnaseadustiku üldosa seadus ja selle rakendamise seadus jõustuvad kava kohaselt juba jaanuarist 2014.a. See võib tähendada Teie ettevõtte jaoks mitmete muudatuste sisseviimise vajadust. Selleks, et saaksite viia oma äritegevuse aegsasti uue seadusega vastavusse ja olla kindlad, et Teie ettevõtte tegevus vastab uutele nõuetele, pakume omapoolset abi.

Advokaadibüroo GLIMSTEDT pakutava õigusauditi eesmärk on välja selgitada, mida ja kuidas tuleks Teie ettevõtte tegevuses seoses peagi jõustuva keskkonnaseadustiku üldosa seaduse ja selle rakendamise seadusega muuta.

Seminari päevakava näed SIIT .

Seminarile registreeruda saad SIIN .

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960