Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tootjad Riia toidumessil – lähiturge peetakse oluliseks

Laupäeva 7. septembrini kestab Läti pealinnas Riias 18. rahvusvaheline toidu-, tehnoloogia – ja pakendimess Rigafood 2013, mida peetakse Baltimaade suurimaks toidumessiks.

Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) korraldab messil taas Eesti tootjate ühisstendi, kus tänavu tutvustavad oma tooteid Taarapõllu Talu, Vigala Piimatööstus, Kadarbiku Köögivili ja Sveba-Dahlen. Lisaks jagatakse infot ka oktoobri lõpus-novembri alguses toimuva Tallinna Toidumessi kohta.

EPKK turunduse projektijuhi Marget Viskovi sõnul otsivad paljud Eesti tootjad turgu oma toodetele eelkõige lähinaabrite juures. Näiteks on Kadarbiku Köögivilja tooted müügil Läti kõigis neljas suuremas jaekaupluste ketis (Prisma, Rimi, Stockman, Maxima), aga messile tuldi eelkõige tarbijaga otse suhtlema ja oma toodete kohta tagasisidet saama.

Eesti stend asub Riia messikeskuse hallis 2, number B28/C29. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960