Eesti tootjad Riia toidumessil – lähiturge peetakse oluliseks

Laupäeva 7. septembrini kestab Läti pealinnas Riias 18. rahvusvaheline toidu-, tehnoloogia – ja pakendimess Rigafood 2013, mida peetakse Baltimaade suurimaks toidumessiks.

Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) korraldab messil taas Eesti tootjate ühisstendi, kus tänavu tutvustavad oma tooteid Taarapõllu Talu, Vigala Piimatööstus, Kadarbiku Köögivili ja Sveba-Dahlen. Lisaks jagatakse infot ka oktoobri lõpus-novembri alguses toimuva Tallinna Toidumessi kohta.

EPKK turunduse projektijuhi Marget Viskovi sõnul otsivad paljud Eesti tootjad turgu oma toodetele eelkõige lähinaabrite juures. Näiteks on Kadarbiku Köögivilja tooted müügil Läti kõigis neljas suuremas jaekaupluste ketis (Prisma, Rimi, Stockman, Maxima), aga messile tuldi eelkõige tarbijaga otse suhtlema ja oma toodete kohta tagasisidet saama.

Eesti stend asub Riia messikeskuse hallis 2, number B28/C29. 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised