Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kilud said Venemaal aasta tooteks

Kaks Eesti firma AS Maseko kalakonservi võivad kanda tiitlit 2013. aasta toode Venemaal.

Praetud kilud tomatikastmes ja praetud räimed tomatikastmes hinnati rahvusvahelise zürii poolt Moskva toidumessi konkursil pronksmedali vääriliselt.

Eesti Kalaliitu kuuluvad kalatööstused osalesid Moskvas Ida-Euroopa suurimal toiduainete messil WorldFood Russia 2013. Selle raames korraldati ka toiduainete kvaliteedi ja maitseomaduste hindamise konkurss Venemaa Aasta Toode 2013.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960