Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme toimub XXVI Maaema Sügismess

Traditsiooniline XXVI Maaema Sügismess ja Konverents toimub 21. septembril kell 10.00-18.00 Eesti Rahvusraamatukogus. Konverentsi peateema on Eesti maaelu olevik ja tulevik.

Konverentsil esinevad Hardo Aasmäe, Tiina Keldrima, Sulev Mäeltsemees, Jüri Ott, Jaak Uibu, Vello Malken, Eha Metsallik, Igor Mang, Kristjan Õunamägi ja Irje Karjus.

Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis kõneldakse Eesti maaelu olevikust ja tulevikust, Eesti arengumudelist, Eesti maarahvastiku osakaalu muutustest, haldusterritoriaalsest reformist, maa sõnumist, põlisrahva ellujäämisest, taimesümbolitest, Eesti puhta toidu ekspordi võimalustest Euroopas.

Messil müüakse öko- ja mahetooteid, laias valikus loodustooteid, temaatilist kirjandust ja pakutakse terviseteenuseid. "Eesti Parim Mahetoode 2013" tiitli võitnud Tammejuure talu pakub oma parimaid tooteid - öko kanepi jahu, kanepiteed, seemneid ja kanepi-Spa-kreemi. 

Maaema sügismess ja konverents on külastajatele tasuta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960