Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arrak: me juba kuulume viie rikkama riigi hulka

Homme, 26. septembril, toimub Tartus veterinaarfirma Dimela igasügisene ideeseminar Eesti piimanduse suurtootjatele koostöös Swedbankiga.

Piimatootmine on Eestis järjest enam hoogu kogumas. Swedbank tutvustab piimatootjatele uusi krediidivõimalusi põllumajandusmaa ostul. Dimela on kutsunud esinema tuntud majandusteadlase Andres Arraku. Päevateemaks on "Põllumajandus ja maaelu: kas Eesti kasutamata šanss?"

Arrak räägib globaalse põllumajanduse arengusuundadest ja Eesti seni lõpuni kasutamata võimalustest põllumajandusmaana silma paista.

Arraku seisukoht: „Kui võtta kolm olulist ressurssi — viljakas mullapind, puhas joogivesi ja suhteliselt puhas õhk —, siis me juba kuulumegi viie rikkama riigi hulka“, on julgustav ja ärgitab põllumehi rohkem väärtustama enda kasutuses olevaid ressursse.

Dimela on üks Eesti suurematest veterinaarsete ravimite, täiendsöötade ja instrumentide hulgimüügifirmadest, mis on turul tegutsenud juba 21 aastat.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751