Tule vaatama lihaveiste näitus-oksjoni  

Eesti Lihaveisekasvatajate Selts ja Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu korraldavad koostöös Estonian ACB Viancoga, Jõudluskontrolli Keskuse ja Alltech Eesti OÜ-ga  7. novembril 2013.a. Harjumaal Luige kogumiskeskuses lihaveiste näituse ja oksjoni.

Oksjonile saab eelnevalt registreeruda e-posti teel eesti.lihaveis@gmail.com kuni 5.novembri.

Oksjon algab 07.11. kell 11.00. Müüki tulevad Taanist pärit Li , Ba ja Hf tiined ja mittetiined lehmikud, Tšehhist Ab ja Si tiined lehmikud, Šveitsist tiined Li lehmikud, Soomest tiined Ch lehmikud. Lehmikud on valitud eelnimetatud maade parimatest aretuskarjadest ETKÜ aretusspetsialistide ja ELKS juhatuse liikmete poolt.

Lehmikute alghinnad oksjonil  on  vahemikus 1250-2400 EUR.

Oksjonil on kokku müügis 102 lihaveist. Soovi korral on võimalus müüki tulevaid loomi eelnevalt näha Luige kogumiskeskuses 05. novembril kella 9.00-12.00-ni teatades sellest hiljemalt 04. novembril kella 10.00-ks meiliaadressile: ilmarkallas@gmail.com . 

Täpsema info leiad SIIT.  

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised