Intsu talu peremees: toimetulek tuleb suure kokkuhoiu arvel

Intsu talu peremees Voldemar Kamenik tunnistas ajakirjale Raamatupidamise Praktik, et miski pole enam endine ning laenu tagasimaksmine on ettevõtja isiklik mure. Selleks, et laen saaks makstud, on nemad vähendanud kasvuhoone kütmise temperatuuri  ja sobitanud seda teiste kasvutingimustega.

“Paraku ei vii sellised kõrvalekalded päris õigete tulemusteni ning see avaldub kõigepealt taimekasvus, ” tõdeb Kamenik. “Eriti probleemne on sügisperiood, kui õhuniiskus on normist kõrgem ja keemilisi taimekaitsevahendeid ei kasutata.  Lisaks kulutustele tuleb ka endast maksimum anda.

Pikad tööpäevad ja nädalavahetustel töötamine on tavaline. Tuleb leppida tõsiasjaga, et ühest inimesest ei jätku igale poole. Tihti imestatakse, miks meil ei ole  sekretäri, müügijuhti, komplekteerijat vms töökohti. Tore, kui uneaega jääb piisavalt ja tervis vastu peab.

Loe artiklit edasi ajakirjast Raamatupidamise Praktik. Tellijad saavad artiklit lugeda ka veebist: http://rp.aripaev.ee

 

.

Osale arutelus

  • Kaire Uusen

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised