Autor: Kaire Uusen • 23. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intsu talu peremees: toimetulek tuleb suure kokkuhoiu arvel

Intsu talu peremees Voldemar Kamenik tunnistas ajakirjale Raamatupidamise Praktik, et miski pole enam endine ning laenu tagasimaksmine on ettevõtja isiklik mure. Selleks, et laen saaks makstud, on nemad vähendanud kasvuhoone kütmise temperatuuri  ja sobitanud seda teiste kasvutingimustega.

“Paraku ei vii sellised kõrvalekalded päris õigete tulemusteni ning see avaldub kõigepealt taimekasvus, ” tõdeb Kamenik. “Eriti probleemne on sügisperiood, kui õhuniiskus on normist kõrgem ja keemilisi taimekaitsevahendeid ei kasutata.  Lisaks kulutustele tuleb ka endast maksimum anda.

Pikad tööpäevad ja nädalavahetustel töötamine on tavaline. Tuleb leppida tõsiasjaga, et ühest inimesest ei jätku igale poole. Tihti imestatakse, miks meil ei ole  sekretäri, müügijuhti, komplekteerijat vms töökohti. Tore, kui uneaega jääb piisavalt ja tervis vastu peab.

Loe artiklit edasi ajakirjast Raamatupidamise Praktik. Tellijad saavad artiklit lugeda ka veebist: http://rp.aripaev.ee

 

.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960