Fotod: Konekesko suurejooneline show

Konekesko Eesti AS korraldas 28.- 29. novembril traditsioonilise sügisnäituse Tartu messikeskuses, näitus oli järjekorras juba kümnes.

Pidulik uue traktorimudeli esitlus toimus 28. novembri õhtul suurejoonelise showga. Meelelahutust pakkus õhtujuht Leino Rei ühes Tiit Kikase laserharfi ja spetsiaalse 3D videomaping showga. Lisaks võtsid õhtu jooksul sõna Claasi tootejuht Marko Mirme, Konekesko Eesti AS põllumajandustehnika müügiosakonna juhataja Tiit Kihulane, Konekesko LTD baltikumi esindaja Jukka Keltto ja Claasi tehaseesindaja Christian Ludwig.

Õhtu raames anti üle Claasi tehasepoolne kingitus Eesti aasta põllumehele Tõnu Postile. Õhtu finaaliks oli Claasi 100 kujundusega juubelitort ühes konjaki ja meeleoluka muusikaga. Päevasel ajal oli huvitavaks atraktsiooniks kantristiilis MF saloon.

Vaata fotosid:

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised