Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Konekesko suurejooneline show

Konekesko Eesti AS korraldas 28.- 29. novembril traditsioonilise sügisnäituse Tartu messikeskuses, näitus oli järjekorras juba kümnes.

Pidulik uue traktorimudeli esitlus toimus 28. novembri õhtul suurejoonelise showga. Meelelahutust pakkus õhtujuht Leino Rei ühes Tiit Kikase laserharfi ja spetsiaalse 3D videomaping showga. Lisaks võtsid õhtu jooksul sõna Claasi tootejuht Marko Mirme, Konekesko Eesti AS põllumajandustehnika müügiosakonna juhataja Tiit Kihulane, Konekesko LTD baltikumi esindaja Jukka Keltto ja Claasi tehaseesindaja Christian Ludwig.

Õhtu raames anti üle Claasi tehasepoolne kingitus Eesti aasta põllumehele Tõnu Postile. Õhtu finaaliks oli Claasi 100 kujundusega juubelitort ühes konjaki ja meeleoluka muusikaga. Päevasel ajal oli huvitavaks atraktsiooniks kantristiilis MF saloon.

Vaata fotosid:

 

Konekesko Eesti ASi traditsiooniline sügisnäitus
Autor: Tiit Kurvits
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616