Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VTA: vajatakse veterinaararsti kaasabi marutaudivastasel vaktsineerimisel

Veterinaaramet annab teada, et vajatakse tegevusloaga veterinaararsti kaasabi marutaudivastasel vaktsineerimisel.

Vastavalt loomatauditõrje seaduse § 6 lõikele 3 ja 4, vajatakse 2014. aastal tegevusloaga veterinaararsti kaasabi koerte ja kasside marutaudivastasel vaktsineerimisel Võru linnas, Narva, Sillamäe, Narva-Jõesuu, Kohtla-Järve, Kiviõli ning Elva ja Tartu linnas.

Vaata lisainfot: http://www.vet.agri.ee/?op=news

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960