Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS kutsub Eesti puidu- ja toiduainetetööstuse ettevõtteid Hiina äri tegema

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) koostöös Eesti Kaubandus-Tööstuskojaga kutsub Eesti puiduja toiduainetööstuse ettevõtteid osalema projektis, mille raames aidatakse ette võtetel leida koostööpartnereid Hiinas.

Visiidi aeg valitakse välja koos osalejatega, pidades silmas ka Hiinas toimuvate oluliste messide toimumisaegu,et pakkuda visiidile veelgi lisa väärtust. Osalejaks saab olla puidu- ja toiduainetööstuses ettevõte, kelle eesmärk on laiendada eksporti Hiinas.

Loe lisa SIIT.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751