Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mascus sõlmis koostöölepingu IronPlanet´iga

Mascus, maailma suurim online müügikeskkond rasketehnikale ja transpordivahenditele, sõlmis koostöölepingu maailma juhtiva online rasketehnika ja transpordivahendite oksjonikeskkonnaga IronPlanet.

IronPlanet omandas ka vähemusosaluse Mascus International´is. Kliendid, kes kuulutavad Mascuses saavad nüüd lihtsalt ja mugavalt panna oma masinaid ka IronPlanet´i oksjonile.

“Olles juhtiv kasutatud rasketehnika ja transpordivahendite online müügikeskond, siis on meie missiooniks viia kokku ostjad müüjatega ja vastupidi. Me mõistame, et meie klientidel on vaja leida ostjaid võimalikult kiiresti. Täna kasutavad meie kliendid turustamiseks erinevaid kanaleid, online müügiportaale ja oksjone. Me tahame veelgi enam hõlbustada meie klientide tööd pakkudes nüüd mugavat ja lihtsalt võimalust müüa oma masinaid IronPlanet`i oksjonikeskkonnas” rääkis Mascuse tegevjuht Tim Scholte.

Mascus teab ja tunneb rasketehnika oksjonitega seonduvat 2011 aastast ning aitab üle 150 oksjonikorraldaja oma masinate ja seadmete müügis Maskuse Oksjoni rubriigis.

Selle rubriigi populaarsus on suurenenud väga kiiresti ning jätkab kasvu nii ostjate kui müüjate seas. Hetkel külastab Mascuse oksjoni rubriiki üle 90 tuhande külastaja kuus. Mõistes selle valdkonna kasvavat populaarsust on Mascus otsustanud astuda sammu kaugemale ja loonud klientidele suurepärase võimaluse pakkuda oma tehnikat ka IronPlanet´i oksjonitel. On oluline märkida, et jätame siiski alles ka praeguse Mascuse oksjoni keskkonna ning see ei ole seotud IronPlanet´iga.

“Ma olen väga huvitatud töötamast koos Mascusega ning jätkata teerajamist müüjate ja ostjate ülemaailmses kokkuviimises kasutatud rasketehnika valdkonnas. Meie integreeritud online müügikeskkonnad pakuvad müüjatele suuremaid võimalusi ostjate leidmiseks” ütles IronPlanet`i tegevjuht Greg Owens. “Meil on hea meel tuua meie üle 13-aastased kogemused antud valdkonnas ja innovaatilised tehnilised lahendused Mascuse müüjate ja ostjateni.”

Alates esimese online rasketehnika oksjonikeskkonna asutamisest on IronPlanet edukalt müünud üle 3 miljardi dollari väärtuses kasutatud tehnikat ja omab üle 1 miljoni registreeritud kasutaja üle kogu maailma. IronPlanet müüb ainult tehnikat, mis on kontrollitud ja mille seisukord on garanteeritud IronPlanet´i esindajate poolt. See tõmbab ligi väga palju ostjaid üle terve maailma.

Rohkem infot Mascuse kohta - www.mascus.ee

Rohkem infot IronPlanet´i kohta - www.ironplanet.com

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960