Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Botaanikaaias õitsevad orhideed

Tallinna Botaanikaaias on kuni 9. märtsini avatud orhideede näitus, kus on eksponeeritud lai valik troopilisi orhideesid. Täna, 8. märtsil ja pühapäeval, 9. märtsil on kõigil võimalus neid kauneid õisi ka osta.

„Orhideede müük  8. märtsil on meil juba traditsiooniks kujunenud  ja alati suurt publikuhuvi pälvinud,“ ütles botaanikaia direktor Karmen Kähr.  „Eeloleval nädalavahetusel müüb orhideesid Flores Aed OÜ.  Pakutakse eksootilisi orhideesid  kirglikele kollektsionääridele ja otse loomulikult on need kaunid õied parim  kevadkingitus naistele.“

Näituse ajal annavad kogenud spetsialistid nõu, kuidas orhideesid kodus kasvatada. Rohkem teavet on leiab Tallinna Botaanikaaia kodulehelt: www.botaanikaaed.ee.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751