Botaanikaaias õitsevad orhideed

Tallinna Botaanikaaias on kuni 9. märtsini avatud orhideede näitus, kus on eksponeeritud lai valik troopilisi orhideesid. Täna, 8. märtsil ja pühapäeval, 9. märtsil on kõigil võimalus neid kauneid õisi ka osta.

„Orhideede müük  8. märtsil on meil juba traditsiooniks kujunenud  ja alati suurt publikuhuvi pälvinud,“ ütles botaanikaia direktor Karmen Kähr.  „Eeloleval nädalavahetusel müüb orhideesid Flores Aed OÜ.  Pakutakse eksootilisi orhideesid  kirglikele kollektsionääridele ja otse loomulikult on need kaunid õied parim  kevadkingitus naistele.“

Näituse ajal annavad kogenud spetsialistid nõu, kuidas orhideesid kodus kasvatada. Rohkem teavet on leiab Tallinna Botaanikaaia kodulehelt: www.botaanikaaed.ee.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised