Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Botaanikaaias õitsevad orhideed

Tallinna Botaanikaaias on kuni 9. märtsini avatud orhideede näitus, kus on eksponeeritud lai valik troopilisi orhideesid. Täna, 8. märtsil ja pühapäeval, 9. märtsil on kõigil võimalus neid kauneid õisi ka osta.

„Orhideede müük  8. märtsil on meil juba traditsiooniks kujunenud  ja alati suurt publikuhuvi pälvinud,“ ütles botaanikaia direktor Karmen Kähr.  „Eeloleval nädalavahetusel müüb orhideesid Flores Aed OÜ.  Pakutakse eksootilisi orhideesid  kirglikele kollektsionääridele ja otse loomulikult on need kaunid õied parim  kevadkingitus naistele.“

Näituse ajal annavad kogenud spetsialistid nõu, kuidas orhideesid kodus kasvatada. Rohkem teavet on leiab Tallinna Botaanikaaia kodulehelt: www.botaanikaaed.ee.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960