Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus digitaalne Maamajanduse võtmeisikute leksikon

Märtsi viimasel nädal sai Äripäeval valmis Maamajanduse võtmeisikute digitaalne elulooandmete leksikon. Vaata seda meie saidilt www.põllumajandus.ee.

Leksikonis kuvatakse Maamajanduse kõige mõjukamate eestvedajate eluloolisi andmeid, et tõsta esile tehtut ja väärtustada nende inimeste antud panust Eesti maamajanduse arengusse. Raamatuna ilmus Maamajanduse võtmeisikute leksikon mullu kevadel.

Äripäev on järjepidevalt kajastanud Eesti majanduse võtmeisikute elukäike viimase 12 aasta jooksul. Veebis kasutatavana on praegune Maamajanduse leksikon oma sarja esimene.

Vaata lisa: Äripäeva Infopank

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960