Maaturismiettevõtted kutsuvad avatud uste päevale

MTÜ Eesti Maaturism kutsub kõiki maaturismiettevõtteid üle Eesti liituma Avatud Uste Päevaga. Kaasa on oodatud lööma maapiirkondades tegutsevad majutusettevõtted, seikluspargid, muuseumid, teemapargid, aktiivse puhkuse pakkujad jt turismiettevõtted ning maal tegutsevad organisatsioonid, kes pakuvad maapiirkonna külastajatele erinevaid külastuselamusi läbi põnevate tegevuste.

Avatud Uste Päev toimub 1.mail. Tegemist on esmakordse ettevõtmisega, mis ühendab nii suurt osa maaturismiettevõtteid, ulatudes üle kogu riigi. Ettevõtmise eesmärk on üheskoos propageerida puhkamist ning ürituste korraldamist Eesti maapiirkondades, kutsuda linlasi  maale ning tõestada, et maal on elu.

Vaata täpsemalt: www.maaturism.ee/index.php?id=ootame-kylla

Avatud Uste Päeval saavad kõik huvilised osa põnevatest tegemistest matkadest maitseelamuste kogemiseni, talgutöödest suitsusauna nautimiseni. Avatud Uste Päev on hea võimalus ka turismieriala õpilastele ja üliõpilastele saamaks teadmisi turismiettevõtluse kohta maapiirkondades.

Ühise ettevõtmise eestvedajaks on MTÜ Eesti Maaturism, mis on suurim maapiirkonna turismiettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon Eestis. Ühingu liikmeteks on ligi 300 erinevat tüüpi maaturismiettevõtet (nii majutus, kui aktiivse puhkuse teenuse pakkujad), koostöövõrgustikud ja turismiteadmisi õpetavad õppeasutused.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised