Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infopäevad loomapidajatele ja jõudlusandmete kogujatele

JKK ja ETKÜ korraldavad kevadel seitse piirkondliku infopäeva loomapidajatele ja jõudlusandmete kogujatele.

Infopäeva teemad:

Jõudluskontrolli Keskuselt loomakasvatajale;Aktuaalset veiste aretuses;Nelly Oinus ettekandega "Eesti piimandussektor - strateegiline pilk taktikalistele tegevustele 2014".

Infopäevad toimuvad:

Jõgeva-Tartu infopäev toimub 11.04. kell 11 ETKÜ saalis (Aretuse 2, Märja).Harju-Lääne-Rapla infopäev on 15.04. kell 11 Märjamaa Rahvamajas (Sauna 2, keskväljaku ääres).Saare-Hiiu infopäev on 29.04. kell 10.30 Kuressaares hotell Mardi konverentsikeskuses (ruum K-2).Põlva-Valga-Võru infopäev on 02.05. kell 11 Põlvamaal Kanepi Seltsimajas (peatänav A. Weizenbergi 31).Pärnu infopäeva kuupäev ja koht täpsustuvadJärva-Viljandi infopäeva kuupäev ja koht täpsustuvadLääne- ja Ida-Viru infopäeva kuupäev ja koht täpsustuvad

Valige sobivaim aeg ja koht ning palun teatage osalemisest hiljemalt viis päeva enne infopäeva toimumist piirkondlikule zootehnikule.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960