Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maal tegutsevad turismiettevõtted korraldavad 1.mail üle-eestilise Avatud Uste Päeva!

Neljapäeval, 01.mail, avavad maal tegutsevad turismiettevõtted oma uksed  ning ootavad külalisi oma tegemisi uudistama.

Tegemist on esmakordse ettevõtmisega, mis ühendab nii suurt osa maaturismiettevõtteid, ulatudes üle kogu riigi.

Ettevõtmise eesmärk on üheskoos propageerida puhkamist ning ürituste korraldamist Eesti maapiirkondades, kutsuda linlasi maale ning tõestada, et maal on elu.

Kampaaniaga on liitunud üle saja maapiirkonnas, Võrust Hiiumaani ja Lahemaalt Pärnumaa Romantilise Rannateeni, asuva majutusettevõtte, seikluspargi, muuseumi, teemapargi, aktiivse puhkuse pakkuja jm.

Avatud Uste Päeval tutvustavad turismiettevõtted, mida põnevat saab maal puhates ette võtta ning milliseid üritusi korraldada. Lisaks on sel päeval päris tasuta või soodushindadega võimalus osaleda ekskursioonidel ja matkadel, teha käsitööd, kogeda uusi maitseelamusi, lüüa kaasa talgutel, kohtuda pererahvaga, nautida kuuma sauna jpm.

Ühise ettevõtmise eestvedajaks on MTÜ Eesti Maaturism, mis on suurim maapiirkonna turismiettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon Eestis. Ühingu liikmeteks on ligi 300 erinevat tüüpi maaturismiettevõtet, turismiteadmisi edasiandvad õppeasutused ja koostöövõrgustikud.

Täpsem info: www.maaturism.ee

Vaata videot SIIT.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960