Traktoritootja ehitas uue surematu telefoni

Tele2 hakkab Eestis müüma rasketehnikatootja Caterpillari uut nutikat nuputelefoni CAT B100, mis talub kõige ekstreemsemaid olusid külmumisest, uppumise ja kõrgelt kukkumiseni.

Tele2 Eesti tootesortimendi juhi Risto Taliaru sõnul testis ta uut mudelit enne müügile võtmist põhjalikult ja tavalistega võrreldes on see telefon surematu. “Unustasin CATi kolmeks päevaks sügavkülma, lasin pool päeva veeklaasis ulpida ning kasutasin ühel üritusel ukseklotsina ja telefonil pole isegi kriimu peal,” ütles Taliaru.

Hakkasime aasta tagasi Eestis prooviks CATi telefone müüma ja need tõusid kohe üheks enimmüüdud seadmeks. “CAT telefon pole siidikäppadele, vaid tegemist on sõjaväe-klassi tugevusega masinaga,” lisas Taliaru.

Uus CAT B100 on võrreldes eelmise põlvkonna CAT B25 mudeliga varustatud 3,15 megapikslise kaamera, suurema ekraani, 3G ja GPS toe ning eestikeelse menüüga.

CAT B100 garantii kehtib -25 kraadises külmas, seade talub kõrgelt kukkumist ja on IP 67 veekindluse astmega. Telefonil on müravähenduskõlar. CAT B100 müüb Eestis Tele2 hinnaga 135 eurot. Eestis müüakse ka CAT B15 nutitelefoni.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised