Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Traagilises õnnetuses hukkus Esko talu peremees Vello Eensalu

Saku Õlletehase territooriumil juhtus eile õhtul õnnetus, mille käigus sai Esko talu peremees Vello Eensalu löögi pudelikonteinerit vedanud tõstukilt ja suri hiljem haiglas.

"Kiirabi viis mehe esmasel hinnangul kergemate vigastustega haiglasse. Hiljem saime teada, et kannatada saanud mees suri haiglas," ütles Saku õlletehase kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg Delfile.

Tööinspektsiooni avalike suhete peaspetsialist Sander Sõõrumaa ütles Delfile, et tegemist ei olnud tööõnnetusena vaadeldava juhtumiga, sest hukkunu oli Saku õlletehase hoovil liikunud füüsilisest isikust ettevõtja, kellele ei laiene tööohutuse ja töötervishoiu seaduses nimetatud tööõnnetuse regulatsioon.

Esko talu toodangust on tuntumad Saku-nimelised juustud, mida pakutakse Esko Pere talu nime all. Lisaks müüb Esko talu ka kohupiima ja jogurtit.

Sügav kaastunne Esko talu perele.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616