Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELF esitleb vastvalminud raamatut "Metsasõbra meelespea"

SA Eestimaa Looduse Fond (ELF) esitleb täna ja homme uut raamatut "Metsasõbra meelespea". Värsket raamatut tutvustavad üritused toimuvad täna, 7. mail kell 16 Tartu Loodusmajas (Lille 10) ja homme, 8. mail kell 16 RMK peamaja aatriumis (Toompuiestee 24, Tallinn).

Raamatu eesmärk on pakkuda metsahoiu alaseid teadmisi inimestele, kes on seotud raietööde planeerimise ja läbiviimisega. Olgu see langetustraktori roolis istuv metsatööline, mootorsaagi käes hoidev talumetsamajandaja või hoopis enamiku ajast kontorilaua taga istuv erametsa omanik. Trükis annab lühiülevaate erinevatest metsas elavatest liikidest ning nõu selle kohta, kuidas majandada metsa sel moel, et see metsaelanikele kõige sobivam oleks. Rohkete illustratsioonidega raamatu eessõna on kirjutanud Eesti Maaülikooli metsaökoloogia professor Kalev Jõgiste, tekstide autoriteks on nii ülikoolides kui keskkonnaorganisatsioonides töötavad liigieksperdid. Raamatu koostas ELFi metsaekspert ja projektijuht Indrek Sell.

Metsasõbra meelespea jaotatakse metsandusvaldkonna organisatsioonidele ja metsatöölistele, soovijad saavad selle tutvustusüritustelt või ELFi kontorist (Lai 29, Tartu). PDF-failina on trükis alla laetav ELFi veebilehelt: http://goo.gl/6EjP3Y

Valminud raamatu maht on 32 lehekülge, trükiarv 1000.

Raamat valmis projekti "ELFi ja teiste keskkonnaorganisatsioonide metsanduspoliitikaalase eestkoste¬suutlikkuse tõstmine" raames, projekti rahastab Euroopa Majanduspiirkonna 2009-2014 toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960