Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. mai 2014

Ivari Padar kohtub Montenegro põllumajandusministriga

Ivari Padar kohtub täna Podgoricas Montenegro põllumajandusministri Petar Ivanoviciga. Kohtumisel on plaanis allkirjastada Eesti ja Montenegro vaheline koostöömemorandum põllumajanduse ja maaelu valdkonnas.

Kavas on arutada küsimusi, mis puudutavad eelkõige Montenegro astumist Euroopa Liitu ja Eesti kogemuse edasiandmist: põllumajandussektori viimine vastavusse Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika nõuetega, põllumajandusturu infosüsteemi organisatsioon ja institutsiooniline korraldus, toiduahela järelevalve jmt.

Põllumajandusminister Ivari Padarit saadavad kohtumisel kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning Eesti Vabariigi suursaadik Montenegros Arti Hilpus.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150