Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 7. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ivari Padar kohtub Montenegro põllumajandusministriga

Ivari Padar kohtub täna Podgoricas Montenegro põllumajandusministri Petar Ivanoviciga. Kohtumisel on plaanis allkirjastada Eesti ja Montenegro vaheline koostöömemorandum põllumajanduse ja maaelu valdkonnas.

Kavas on arutada küsimusi, mis puudutavad eelkõige Montenegro astumist Euroopa Liitu ja Eesti kogemuse edasiandmist: põllumajandussektori viimine vastavusse Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika nõuetega, põllumajandusturu infosüsteemi organisatsioon ja institutsiooniline korraldus, toiduahela järelevalve jmt.

Põllumajandusminister Ivari Padarit saadavad kohtumisel kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning Eesti Vabariigi suursaadik Montenegros Arti Hilpus.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751