• 19.05.14, 12:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Keskkonnaameti Harju-Järva-Rapla regiooni asub juhtima Sulev Vare

1. juunist asub Keskkonnaameti Harju-Järva-Rapla regiooni juhtima Sulev Vare, kes täna töötab Keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni juhatajana. Alates juunist juhib Sulev Vare nii Harju-Järva-Rapla kui ka Pärnu-Viljandi regiooni. 
Keskkonnaameti peadirektor Andres Onemari sõnul osutus Sulev Vare valituks, kuna Varel on pikaajaline ja edukas regiooni juhtimise kogemus. „Sulev on tõestanud end kui kollektiivi liitev juht ning seda kogemust on Harju-Järva-Rapla suure töömahuga arvestamiseks ja keerukate otsuste tegemiseks vaja,“ ütles Onemar.
„Erinevate huvide vahel kompromisside leidmine on huvitav, vastutusrikas ning palju suhtlemist nõudev töö, seda eriti juhtudel, kui looduskaitselised õigusaktid selleks suhteliselt vähe ruumi jätavad. Töö Harju-Järva-Rapla regioonis on tõsine väljakutse, kuna surve keskkonnale on seal väga suur,“ sõnas Sulev Vare.
Sulev Vare lõpetas 1985. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tööstuse planeerimise erialal. Ta on töötanud Keskkonnaministeeriumi kantslerina ja Läänemaa maavanemana, enne Keskkonnaametisse tööle asumist juhtis ta KMG Ehituse juhatuse, hiljem Rotermann Grupi juhatuse tööd. 2010. aastast alates on Sulev Vare juhtinud Keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele