Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DEUTZ-FAHR 7250 TTV Agrotron võitis  maineka disainiauhinna

DEUTZ-FAHR 7250 TTV Agrotron võitis 2014. aasta Compasso D'Oro, ühe  mainekama disainiauhinna maailmas.

Compasso d'Oro auhinda on antud alates 1954, et rõhutada toodete väärtust, kõrget kvaliteeti ja omanäolist kujundust. 50 aastat on auhinna eest hea seisnud ADI Associazione per il Disegno Industriale - Association for Industrial Design (Tööstusdisaini Assotsiatsioon).

DEUTZ-FAHR 7250 TTV Agrotron traktor valiti välja 23. Compasso d'Oro rahvusvahelise žürii  poolt, 270 toote hulgast, mis taaskord tõendab, et DEUTZ-FAHR on hinnatud tegija tehnoloogia, funktsionaalsuse, efektiivsuse ja disaini valdkonnas, suur panus on siin ka DF 7250 TTV unikaalsel ja ilusal disainil, mille eestvedajaks on Giugiaro disainistuudio.

7-seeria DEUTZ-FAHR medalikollektsioonis on eelnevalt juba olemas väärikad auhinnad: Aasta Traktor, Good Design ja Red Dot, nüüd lisandus ka veel Compasso D’Oro.

See kõrge tunnustus näitab jätkuvat Same Deutz-Fahr grupi suurt pühendumust uurimis- ja arendustöös, disaini valdkonnas, samuti häid suhteid ja koostöövalmidust koostööpartneritega, nagu Giugiaro disainistuudio näiteks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960