Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. juuni 2014

Taaskord valitakse parim talu

Alanud on kandidaatide ülesseadmine traditsioonilisele konkursile Eesti Parim Talu 2014. Nagu varasematelgi aastatel selgitatakse ka tänavu parimad kolmes kategoorias – põllumajandussaadusi tootvad talud, alternatiivse suunaga talud ja noortalunikud.

Kandidaate võivad esitada kõik Eestis tegutsevad põllumajanduse ja maaeluga seotud liidud, seltsid ja organisatsioonid. Võitjad kuulutatakse välja Jänedal toimuvatel Eesti Talupäevadel, mis sel aastal saavad teoks 26.-27. juulil.

Konkursile esitamise lõpptähtaeg on 19. juuni 2014.

Lisainfo ja ankeedi leiad SIIT.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150