Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa suurimatel põllupäevadel käis üle 23000 külastaja

Juuni keskel käis seltskond Eesti põllumehi Saksamaal "DLG Feldtage 2014" põllupäevi külastamas.

Meie põllumehed käisid seminaridel kuulamas Bayeri, Rapooli ja Yara uudiseid ja külastasid Bayeri kompetentsikeskust.

Lisaks külastati kahte põllumajandustootjat: Lübars Agrar GmbH ja APH Hinsdorf. Esimene neist tegeles piimakarjakasvatusega ja teine ettevõtte kasvatas ligikaudu 10 800 hektaril teravilja, rapsi, suhkrupeeti, päevalille, maisi ja humalat.

Vaata fotosid:

 

 

Õppereisi Saksamaale korraldas Baltic Agro AS ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda. 

Vaata lisa: ww.dlg-feldtage.de

 

DLG Feldtage 2014.
Foto: Margus Ameerikas
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960