Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VitalFields: Nüüd põlluraamatu täitmine lihtsam

Alanud on kõige kiirem aeg põllul ja seepärast tegime põlluraamatusse kannete tegemise veel lihtsamaks ja kiiremaks. Nüüd saab nii tehtud tööd kui töökäsud sisestada ühest ja samast kohast.

Tänu sellele on võimalik ka kõiki kandeid ja töökäske näha ühes kokkuvõtlikus tabelis koos.

• Tehtud töö ja töökäsu sisestamine toimub nüüdsest ühes kohas.

• Lisades töökäsu, on võimalik see ühe klikiga muuta tehtud tööks. Ka hilisem töökäsu muutmine tehtud tööks toimub ühe kliki abil.

• Vajadusel saab sama lihtsalt tehtuks märgitud töö muuta tagasi töökäsuks.

Põlluraamatu kannetel on nüüd võimalik ka lihtsalt järge pidada ning neid eristada, kuna kõik kanded on saanud endale järjekorra numbri.

Põlluraamatu kannetega on seotud ka mugav laohaldussüsteem. Enam ei pea pidama erinevaid exceli tabeleid tehtud tööde ja kulunud materjalide kohta, vaid kõik info on ühes kohas koos VitalFields e-põlluraamatus. Sisestades olemasolevad ja kasutatavad materjalid lattu, saate järge pidada ka tehtud investeeringutel nii üksikute põldude kui põllugruppide kaupa.

Kõigile kasutajatele on olemas kasutajatugi. Võimalus on helistada numbril 6613 655 või kirjutada aadressil [email protected]. Lisaks saab esitada oma küsimused ka kodulehel olevasse "vestluse" vormi, kust teile vastatakse koheselt.

Vaata lisa: www.vitalfields.com

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960