Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kündmise MM on avatud

Eile avati ametlikult Bordeaux linna lähedal, Saint-Jean d I´llac-s kündmise maailmameistrivõistlused. Harjutuspäevad kohalikel põldudel on maksimaalselt ära kasutatud: kaks päeva said mehed  kõrrepõldu künda ja kaks päeva rohumaad.

Muld on väga kerge lõimisega, midagi taolist nagu Laheotsal Harju-Ristil kartulipõldudel. Adra maasse minekuga pole probleeme, enam raske on ilusat ühtlast harjasust ja viilusid tagada.

Kuigi mulla lõimis on kerge, siis harjutusalal oli näha suurt erinevust. Olid kündjad, kes tegid harjutusala suhteliselt stabiilselt ja kvaliteetselt. Mis tähendas, et nad olid juba eelnevalt palju harjutanud. Meie mehed ja veel ka teised paljud püüdsid harjutusalal leida kõige paremat seadistust. Loodetavasti see siis ka võistlusteks leiti!

Vaata, fotosid künni MM avamisest ja meeste harjutuspäevadest:

Künni MM on avatud
Foto: Margus Ameerikas
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960