Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. september 2014

Kündmise MM on avatud

Eile avati ametlikult Bordeaux linna lähedal, Saint-Jean d I´llac-s kündmise maailmameistrivõistlused. Harjutuspäevad kohalikel põldudel on maksimaalselt ära kasutatud: kaks päeva said mehed  kõrrepõldu künda ja kaks päeva rohumaad.

Muld on väga kerge lõimisega, midagi taolist nagu Laheotsal Harju-Ristil kartulipõldudel. Adra maasse minekuga pole probleeme, enam raske on ilusat ühtlast harjasust ja viilusid tagada.

Kuigi mulla lõimis on kerge, siis harjutusalal oli näha suurt erinevust. Olid kündjad, kes tegid harjutusala suhteliselt stabiilselt ja kvaliteetselt. Mis tähendas, et nad olid juba eelnevalt palju harjutanud. Meie mehed ja veel ka teised paljud püüdsid harjutusalal leida kõige paremat seadistust. Loodetavasti see siis ka võistlusteks leiti!

Vaata, fotosid künni MM avamisest ja meeste harjutuspäevadest:

Künni MM on avatud
Autor: Margus Ameerikas
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150