Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põllumajandusministeeriumis koolitati Moldova ametnikke IT-turvalisuse teemal

Põllumajandusministeeriumis lõppes koolitus Moldova põllumajandus­ministeeriumi ja selle allasutuste juhtidele ning spetsialistidele, kus käsitleti valdkonna registrite turvalisuse teemasid.

„Nädala jooksul andsime Moldova ametnikele ülevaate, kuidas Eestis tagatakse põllumajandusega seotud registrite turvalisus,“ ütles Põllumajandusministeeriumi infotehnoloogia osakonna nõunik Jana Liba. „Moldova tegeleb praegu väga tõsiselt oma riiklike IT-süsteemide arendamise ja kaasajastamisega. Eestil on selles valdkonnas anda palju head ja sisulist nõu.“

Moldova ametnikud tutvusid Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametis ning Põllumajandusministeeriumis kasutatavate IT-süsteemide ja registritega. Koolituse läbiviimist rahastas Eesti riik.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960