PRIA kontrollib maakasutusõiguse olemasolu taotlusalustel riigimaadel

PRIA põldude registri büroo alustab septembris maade kasutusõiguse kontrollimist riigi ja jätkuvalt riigi omandis olevate (ehk erastamata) põllumaade osas, millele taotletakse pindalatoetusi 2014. aastal esmakordselt. 

Riigi ja jätkuvalt riigi omandis olevate maade kasutusõiguse kontroll tehakse ka pool-loodusliku koosluse hooldamise toetuse taotletud alade kohta.

Kasutusõiguse kontroll viiakse läbi Riigi Kinnisvararegistri ja Maa-ameti riigimaade  kasutuse kaardirakenduse andmete alusel.  PRIA tuletab meelde, et riigimaa kasutamise lepingud peaksid sinna toetuse taotlejatel olema sõlmitud kirjalikult – nende olemasolu kajastavad kaks eelnimetatud allikat. Lepingu puudumine võib kaasa tuua toetusest ilmajäämise.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised