Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. oktoober 2014

Loe seminari „Kuidas põllumajandusettevõtet efektiivsemalt majandada?" esitlusi 

 

Seminaril käsitleti järgmisi teemasid: põllumajandussektori juht Meelis Annus

- Rahavoogude planeerimine Estonia OÜs. Estonia OÜ nõukogu esimees Jaanus Marrandi- Kas põllumajandusettevõte vajaks pikemaid maksetähtaegu? KredEx Krediidikindlustus ASi juhatuse esimees Meelis Tambla- Kuidas makseriske paremini maandada? Epiko TÜ juhatuse liige Üllas Hunt- Kuidas hea leping raha kokku hoiab – kogemused juristina põllumajanduses. Advokaadibüroo TRINITI jurist Siim Maripuu- Targad turvalahendused põllumajandusettevõttele? AS G4S Eesti projektlahenduste osakonna juhataja Priit Orasson- Põllumajandusteenused – kas teha ise või osta teenus sisse? Baltic Agro ASi arendusdirektor Margus Ameerikas- Kuidas läbi ühistulise tegevuse luua liikmetele lisandväärtust? Rakvere Piimaühistu juhatuse esimees Mika Vehmanen

 

Tänud!

 

 

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150