Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe seminari „Kuidas põllumajandusettevõtet efektiivsemalt majandada?" esitlusi 

 

Seminaril käsitleti järgmisi teemasid: põllumajandussektori juht Meelis Annus

- Rahavoogude planeerimine Estonia OÜs. Estonia OÜ nõukogu esimees Jaanus Marrandi- Kas põllumajandusettevõte vajaks pikemaid maksetähtaegu? KredEx Krediidikindlustus ASi juhatuse esimees Meelis Tambla- Kuidas makseriske paremini maandada? Epiko TÜ juhatuse liige Üllas Hunt- Kuidas hea leping raha kokku hoiab – kogemused juristina põllumajanduses. Advokaadibüroo TRINITI jurist Siim Maripuu- Targad turvalahendused põllumajandusettevõttele? AS G4S Eesti projektlahenduste osakonna juhataja Priit Orasson- Põllumajandusteenused – kas teha ise või osta teenus sisse? Baltic Agro ASi arendusdirektor Margus Ameerikas- Kuidas läbi ühistulise tegevuse luua liikmetele lisandväärtust? Rakvere Piimaühistu juhatuse esimees Mika Vehmanen

 

Tänud!

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960