Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jatiina uus peamaja sai nurgakivi

Põllumajandustehnikat müüv Oilseeds Gruppi kuuluv Jatiina OÜ pani möödunud reedel Tõrvandis nurgakivi oma uuele peamajale. Vaata fotogaleriid.

Jatiina OÜ peamaja ehitatakse 5840 m² suurusele krundile. Uus peamaja saab olema kolmekordne. Lisaks 245 m² kontoriruumidele tuleb uude hoonesse 238 m² suurune müügisaal, 482 m² suurune remondisaal ja 381 m² laopinda. Hoone juurde on planeeritud teid ja platse 2400 m² ulatuses, millele rajatakse ka autoparkla 20le autole. Hoone ehitab Paide MEK AS.

Oilseeds Grupi tegevjuhi Veikko Vahari sõnul on uus Jatiina peamaja samm edasi parema teeninduse suunas. "Meie jaoks on alati olnud oluline pakkuda klientidele heal tasemel teenindust ja uus hoone võimaldab meil seda – varustada põllumehi vajamineva tehnikaga, varuosadega ja hoolduse- ning remonditeenusega,“ sõnas Vahar.

Jatiina OÜ tegevdirektor Imre Vilt ütles, et igal juhul on tegu äärmiselt olulise sammuga ettevõtte tegevuses. Ta tänas nii oma kollektiivi, kellega plaane peeti uue koha leidmiseks kui ka projekteerijat, kes nende nägemuse põhjal hoone projektiks vormis.

„Tänane päev on meie 8,5 aastase tegutsemisaja sees üks tähtsamaid verstaposte. Eelmise aasta alguses hakkasime otsima uuele majale kohta ja kevadel ostsime siia selle krundi. Loodan, et ehitus kulgeb plaanipäraselt  ja 2015. aasta kevadel saame ka ehitajat tänada tehtud kvaliteetse töö eest,“ ütles Vilt.

Ülenurme vallas on nüüd neli põllumajandustehnikat müüvat ettevõtet lähestikku

Imre Vilti sõnul nad konkurentsi ei pelga. „Arvan, et konkurents on jõud, mis viib edasi. Omalt poolt pakume põllumeestele hea kvaliteediga tehnikat ja teenust. Meie uus hoone võimaldab kliendil saada kõik vajaliku ühest kohast. Uue hoone üheks olulisemaks uuenduseks kliendile on müügisaal, kus saab esmakordselt Eestis siseruumides põllumajandustehnikaga tutvuda,“ lausus Vilt.

Põllumeestelt soojad soovid Jatiinale

Nurgakivi panekul olid kohal Jatiina head kliendid ja koostööpartnerid ning maa- ja vallavanem, kes kõik ka häid soove ja kordaminekut soovisid.

Tartu Agro juhi Aavo Mölderi sõnul on hea, kui kõik teenused saab ühest kohast. „Soovin Jatiina meeskonnale kõike head, et neil läheks ikka sama hästi kui seni. Eks konkurents paneb kõik paika, selge on see, et tootja teeb teenuse kiiruse ja kvaliteedi järgi oma valiku,“ kommenteeris Mölder.

Toomas Pettai Haage Agrost tõi välja selle, et Jatiina teenus on järjest kvaliteetsemaks muutunud. „Kindlasti on oluline ka uue keskuse asukoht, siia on mugav tulla. Mulle on oluline, et servis oleks lähedal ja kõik kuluosad kohe ka saadaval,“ rääkis Pettai. „Ja hinnad peaks ka ikka jätkuvalt head ja konkurentsis olema!“.

Vaata fotosid nurgakivi pakekust:

 

Jatiina uue hoone nurgakivi panek
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960