Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maks & Moorits sai toidumessil 3 parima jõulutoote auhinda

Maks & Moorits võidutses Tallinn FoodFest 2014 messil toimunud konkursil „Parim jõulutoode 2014“, kus võitis lihakategooria seitsmest auhinnast kolm. Üle 2000 osalenuga pimetestis võitis parima verivorsti tiitli Maks & Moorits Maitselt mahe verivorst suitsupeekoniga, parima pasteedi tiitli Veisemaksapasteet ning liha üllatustoote kategooria võitis Maks & Moorits Õrnsuitsu sisefilee.

„Pea pooled auhinnad sai Maks & Moorits, mis on väga muljetavaldav tulemus, kuid ka eelmisel aastal võitsime kaks auhinda – parimaks verivorstiks valiti Tooma verivorstikesed ning parimaks üllatustooteks Pühajärve täissuitsuvorst,“  ütles Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm. „Kuna tegu oli pimetestiga, siis on meie jaoks saavutus väga oluline. Võitsime tänu eestimaistele ja kodustele maitsetele, mida Eesti inimesed kõige parema meelega söövad ja ostavad.”

„Oleme viimasel ajal mitmeid auhindasid võitnud, näiteks pälvis Maks & Mooritsa Keefiri-kamašašlõkk kevadel Eesti Parima Lihatoote 2014 auhinna, mis näitab, et me teeme õigeid asju ning oleme tootearendusega õigel teel,“ ütles Atria Eesti ASi juhatuse liige, müügidirektor Meelis Laande. „Samas ei saa me loorberitele puhkama jääda – püüame tuleval aastal tarbijaid samuti mitmete uudistoodetega üllatada, sest oleme juba teist aastat võitnud Parima Jõulutoote üllatusauhinna.“

Parima jõulutoote konkursi korraldas Profexpo OÜ.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960