Alltech`i mükotoksiinide laboratoorium pälvis rahvusvahelise akrediteeringu

Alltech`i mükotoksiinide ohjamise programm 37+ ning Alltech`i Analüütiline Labor pälvisid sel nädalal rahvusvahelise akrediteeringu ISO/IEC 17025:2005.  Akrediteeringu rahvusvaheline stardard tagab Alltech`i labori ja selles teostatavate analüüside ja analüüsimeetodite täpsuse ja andmete tõese ning erapooletu käsitlemise.

ISO/IEC 17025:2005 akrediteering on kasutusel enam kui 35 riigis. 2012. aastal avatud laboris on kahe viimase aasta jooksul analüüsitud enam kui 5000 söödaproovi viiekümnest riigist. Tänu sellisele suurele teostatud analüüside kogumile on Alltech loonud üha täieneva loomasöödas esinevate mükotoksiinide andmebaasi, mis võimaldab kaardistada maailma eri paigus esinevaid mükotoksiine ning levinumaid mükotoksiinidega seotud probleeme loomakasvatuses.

37+ analüüsi tulemustega farmile väljastatav raport annab hinnangu enam kui 37-le erinevale võimalikule söödas leiduvale mükotoksiinile, nende sünergistlikkule toimele ja kumulatiivsele mõjule looma tervisele.

37+ analüüs on kättesaadav ka Eesti loomakasvatajatele. Lisainformatsiooni analüüsi teostamise kohta saab Alltech Eestist.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised