Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loodusväe toortoidu seeria nüüdsest müügil ka Belgias ja Soomes

Kodumaiseid mahetooteid tootva OÜ Loodusvägi toortoidu seeria jõudis müügile Soome ja Belgia turule.

Loodusvägi OÜ tegevust on käendusega rahastanud riiklik finantsasutus KredEx.

„Huvi toortoidu vastu kasvab terves maailmas ja Skandinaavia riigid pole erandiks. Soovime turustada Eestit mahemaana, kus toodetakse orgaanilist ning puhast toitu. Tahame pakkuda klientidele põhjamaises kliimas väärindatud mahetooteid, mis toetavad inimese tervist,“ ütles Loodusvägi OÜ arendusjuht Ahto Vegmann.

Soomes ja Belgias saab osta Loodusväe tooteid kohalikest mahepoodidest ja mahepoekettidest.

Ettevõte ekspordib 40% toodangust. Lisaks Soomele ja Belgiale on Loodusväe tooted müügil Rootsi ja Taani turgudel.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960