• 27.11.14, 11:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

EPKK kutsub foorumile: Lihafoorum 2014

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Lihafoorum toimub 2. detsembril Tartus Dorpati konverentsikeskuses. Foorumil antakse ülevaade lihaturu suundumustest, põllumajanduspoliitika meetmetest kriisi leevendamiseks, uute turgude otsimisest ning lihasektori arengukavast.
PÄEVAKAVA:
10.30 Sissejuhatus foorumile – Riho Kaselo, lihatoimkonna esimees
10.35 Meetmete rakendamine lihsasektori toetamiseks – Ivari Padar, põllumajandusminister11.10 Lihaveisekasvatuse võimalused – Neil Keane, Alltech, Euroopa lihaveisekasvatuse sektori juht, Iirimaa 11.50 Lihasektori arengukava – Illar Lemetti, Põllumajandusministeerium12.30 Seakasvatuse võimalikud arengud – Bo Kibsdal, Kibsdal Pig Breeding Center, Taani 13.10 Lõuna14.00 Toitumine ja liha– Mihkel Zilmer, Tartu Ülikool14.40 Veisekasvatajate konkurentsivõime võrdlus ELis – Ants-Hannes Viira, Eesti Maaülikool15.05 Linnulihasektor ning uued turud – Margus Venelaine, Tallegg15.30 Sealihasektor ning uued turud – Einar Jakobi, Viru Lihaühistu15.55 Veiselihasektor ning uued turud – Aldo Vaan, Eesti Lihaveisekasvatajate Selts16.20 Lambalihasektor ning uued turud – Ell Sellis, Eesti Lambakasvatajate Selts16.40 Foorumi kokkuvõte ja lõpetamine – Riho Kaselo, lihatoimkonna esimees

Artikkel jätkub pärast reklaami

Konverentsil osalemine on põllumajandustootjatele, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse esindajatele ja EPKK liikmetele tasuta.
Registeeru SIIN.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele