• 27.11.14, 11:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

EPKK kutsub foorumile: Lihafoorum 2014

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Lihafoorum toimub 2. detsembril Tartus Dorpati konverentsikeskuses. Foorumil antakse ülevaade lihaturu suundumustest, põllumajanduspoliitika meetmetest kriisi leevendamiseks, uute turgude otsimisest ning lihasektori arengukavast.
PÄEVAKAVA:
10.30 Sissejuhatus foorumile – Riho Kaselo, lihatoimkonna esimees
10.35 Meetmete rakendamine lihsasektori toetamiseks – Ivari Padar, põllumajandusminister11.10 Lihaveisekasvatuse võimalused – Neil Keane, Alltech, Euroopa lihaveisekasvatuse sektori juht, Iirimaa 11.50 Lihasektori arengukava – Illar Lemetti, Põllumajandusministeerium12.30 Seakasvatuse võimalikud arengud – Bo Kibsdal, Kibsdal Pig Breeding Center, Taani 13.10 Lõuna14.00 Toitumine ja liha– Mihkel Zilmer, Tartu Ülikool14.40 Veisekasvatajate konkurentsivõime võrdlus ELis – Ants-Hannes Viira, Eesti Maaülikool15.05 Linnulihasektor ning uued turud – Margus Venelaine, Tallegg15.30 Sealihasektor ning uued turud – Einar Jakobi, Viru Lihaühistu15.55 Veiselihasektor ning uued turud – Aldo Vaan, Eesti Lihaveisekasvatajate Selts16.20 Lambalihasektor ning uued turud – Ell Sellis, Eesti Lambakasvatajate Selts16.40 Foorumi kokkuvõte ja lõpetamine – Riho Kaselo, lihatoimkonna esimees
Konverentsil osalemine on põllumajandustootjatele, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse esindajatele ja EPKK liikmetele tasuta.
Registeeru SIIN.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele