Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 30. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Botaanikaaed tähistab sünnipäeva

Tallinna Botaanikaaed peab oma 53. sünnipäeva ning kutsub sel puhul täna, 30. novembril, tasuta külla. Taimemaailma uuritakse mikroskoopidest ja toimuvad ekskursioonid.

„Lisaks esimesele lumele on Eestimaa vallutanud ka pilkane pimedus. Seega on troopiline õhkkond täpselt see, mida üks kaasmaalane vajab,“ soovitab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Sünnipäevi on alati tore pidada, eriti kui on nii palju sõpru. Botaanikaaeda on sellel aastal külastanud juba 62 838 külastajat. Kui tavaliselt tuuakse sünnipäevalapsele kingitusi, siis sel korral teeme vastupidi ning kingime hoopis ise ja kutsume kõiki külla - tasuta!“

Pühapäeval kell 12.00–14.00 saab mikroskoopidega uurida põnevat taimemaailma, lisaks toimuvad ekskursioonid  troopika ja subtroopika kasvuhoonetes.  Eestikeelsed ekskursioonid algavad kell 12.00, 13.00 ja 14.00 ning venekeelsed ekskursioonid kell 12.00 ja 14.00. 

Rohkem teavet on võimalik leida Tallinna Botaanikaaia kodulehelt www.botaanikaaed.ee uudiste rubriigist.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960