Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. jaanuar 2015

Konekesko panustab praktiliste teadmistega haridusellu?  ? 

Juba mitmendat aastat järjest panustab Konekesko Eesti haridusellu, toetades ja pakkudes tuge erinevatele koolidele külalisesinejate näol.

Projekti eesmärk on aidata kaasa põllumajandusliku tehnilise hariduse kaasaajastamisele ja tuleviku kujundamisele. Külalisõpetaja kaasamine võimaldab tuua õpilasteni praktilisi teadmisi ja vahetuid kogemusi. Jagades oma teadmisi ja kogemusi muutub omakorda ka koolielu põnevamaks ja vaheldusrikkamaks.

Selle aasta alul külastas Konekesko CLAAS toodete tootejuht Marko Mirme Särevere Kutsehariduskeskust, kus tutvustas tulevastele põllumajandustootjatele tänapäeva kaasaegset tehnikat -  väga innovaatilisi CLAAS teraviljakombaine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150