Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag Piimatööstusest saab Farmi Piimatööstus          

Sellest nädalast muutus AS Maag Piimatööstuse ärinimi. Edaspidi on ettevõte ärinimeks Farmi Piimatööstus AS.

Eesti ühe suurima piimatoodete tootja Farmi Piimatööstuse tegevjuht Valdis Noppel selgitas, et Farmi on olnud ettevõtte peamine kaubamärk pikki aastaid. “Uus nimi seob meie peamise brändi ja tootja nime. Nimevahetuse tulemusena saab inimestele pilt selgemaks, et kes Farmi brändi erinevaid populaarseid piimatooteid valmistab," lisas Noppel.  

Farmi Piimatööstuse piimad, jogurtid ja teised piimatooted valmivad Eesti, peamiselt Viru- ja Vooremaa piimast. Iga päev töödeldakse ca 180 tonni toorpiima ning ettevõtte tooteportfellis on umbes 180 erinevat nimetust jogurtit, keefiri, hapukoort, kohukesi jt piimatooteid. Paljud Farmi tooteid on olnud oma tootegrupis „Eesti esimesed“ ja  tunnustatud Eesti Maitse Pääsukesemärgi ja Eesti Parima Piimatoote ja Eesti Parima Toiduaine tiitlitega. Jõhvis tegutsevas Farmi Piimatööstuses töötab täna ca 200 inimest.            

Farmi Piimatööstus kuulub Eesti kapitalil põhinevasse toiduainete tootmise ja müügiga tegelevasse kontserni Maag Grupp, kuhu kuuluvad ka AS Rannarootsi Lihatööstus ja AS Maag Konservitööstus.

Piimatööstuse senised rekvisiidid jäävad samaks ning ettevõte võtab üle kõik endise nimega seotud juriidilised kohustused.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616