Tänavusel „Grüne Wochel“ on messi partnerriigiks Läti

Kui eelmisel aastal säras "Grüne Woche" messil Eesti, siis tänavu on messi partnerriigiks meie naabrid lätlased. Lätlased on messil 20. korda.

Läti pakub oma rahvuslikke tooteid, näiteks leiba, poolt tosinat erinevat õlut, mett, jõhvikaid suhkrus ja muid meile tuntud maiustusi, erinevaid juuste ning liha- ja kalatooteid. Messikülastajad saavad proovida ka mahedalt toodetud kasemahla ja Läti veinimeistrite veine – esindatud on Martin Barkansi pere veinikelder ja  veinimeistri Lauris Salenieksi erinevaid marjaveinid.

Lisaks tutvustatakse messil turismi- ja puhkevõimalusi Lätis.

Läti tootjatest on esindatud nii suur- kui väiketootjad. Oma tooteid pakuvad messil SIA Bakerstreet, SIA Talsu gala, SIA Dona, SIA Matss, SIA Rezeknes galas kombinats, AS Gamma, ZS Muiþgali, ZS Jankalni, SIA Mandor, SIA Kronis, SIA Sula, SIA Saldais dzintars, SIA Kronstrauts,  SIA Bralu alus, SIA Zaksi, SIA Skriveru saldumi jt.

 

Grüne Woche mess toimub alates aastast 1926 ning messipinda eksponentidele on üle 115 000 ruutmeetri.

 

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised