Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavusel „Grüne Wochel“ on messi partnerriigiks Läti

Kui eelmisel aastal säras "Grüne Woche" messil Eesti, siis tänavu on messi partnerriigiks meie naabrid lätlased. Lätlased on messil 20. korda.

Läti pakub oma rahvuslikke tooteid, näiteks leiba, poolt tosinat erinevat õlut, mett, jõhvikaid suhkrus ja muid meile tuntud maiustusi, erinevaid juuste ning liha- ja kalatooteid. Messikülastajad saavad proovida ka mahedalt toodetud kasemahla ja Läti veinimeistrite veine – esindatud on Martin Barkansi pere veinikelder ja  veinimeistri Lauris Salenieksi erinevaid marjaveinid.

Lisaks tutvustatakse messil turismi- ja puhkevõimalusi Lätis.

Läti tootjatest on esindatud nii suur- kui väiketootjad. Oma tooteid pakuvad messil SIA Bakerstreet, SIA Talsu gala, SIA Dona, SIA Matss, SIA Rezeknes galas kombinats, AS Gamma, ZS Muižgali, ZS Jankalni, SIA Mandor, SIA Kronis, SIA Sula, SIA Saldais dzintars, SIA Kronstrauts,  SIA Bralu alus, SIA Zaksi, SIA Skriveru saldumi jt.

 

Grüne Woche mess toimub alates aastast 1926 ning messipinda eksponentidele on üle 115 000 ruutmeetri.

 

Tänavune Grüne Woche mess toimub juba 80. korda
Autor: Grüne Woche pressikeskus
Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616