Erametsaomanikud saavad toetust vaid siis, kui on metsaühistu liikmed

Alanud aastast saavad erametsaomanikud inventeerimise ja metsamajandamiskava koostamise toetust taotleda vaid siis, kui on metsaühistu liikmed.

Ehkki see nõue muid toetusi ei puuduta, tasub seni omapäi tegutsenud või metsatöid edasi lükanud omanikul ühistu liikmeks astuda: seal liigub värskeim info, saab head nõu ja ka töid on märksa lihtsam korraldada. Tegutsevatest metsaühistutest saab ülevaate Erametsakeskuse erametsaportaalist www.eramets.ee, kus need on üleval piirkondade kaupa. Metsaomanik võib valida ühistu kas kinnistu asukoha või oma elukoha järgi, kuuluda võib ka mitmesse ühistusse, kirjutab Äripäeva 28. jaanuari kuukiri Metsandus.

Lugege pikemalt sellest teemast Äripäevast

 

Osale arutelus

  • Tea Taruste

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised