Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maamessil jagatakse jäärasid

Maamessilt ootavad külastajad igal aastal uudistooteid ja masinaid, milliseid pole varem nähtud. Mullu pärjati esmakordselt põnevamad eksponendid ja tooted erimärgistusega, milleks oli KUKK.

„Kukk müüs ennast hästi, nominentide väljasõelumine polnud kerge. Messile tulijad pingutasid kõvasti kuke märgi saamise nimel,“ rääkis Maamessi projektijuht Margus Kikkul. Tänavu on Maamessi graafilises kujunduses JÄÄR.

 

 

 

 

 

„Jäär on eestlastele ammustest aegadest tuntud koduloom, olnud taludes ikka au sees. Tänavugi on plaan huvipakkuvamatele eksponentidele ja toodetele suuremat tähelepanu pöörata, märgistades need spetsiaalse JÄÄRA märgiga. Kindlasti hakkab messil silma õige palju jäärasid,“ möönis Kikkul.

Tema sõnul saab konkursi sõel olema tihe. „Oleme alustanud tänavuste messiuudiste väljasõelumisega. Selleks ootame kõigilt messil osalejatelt vihjeid,“ tõdes  Margus Kikkul.

Jäära märk juhatab külastajaid kiiremini messiuudisteni. 

Maamess toimub Tartus 16.- 18.aprillini.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960