Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 2. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Veski: pakendiauditi lisakulu on 1000–2000 eurot

Pakendi käitlemine on igal juhul ettevõttele kulu, ütles Balti Veski tegevjuht Ergo Neeme toostusuudised.ee pakendiaruande auditeerimise loengul.

Küsimusele, kui suur oli Balti Veski pakendi auditeerimise nõude kulu, vastas Neeme, et see jäi vahemikku 1000–2000 eurot, aga see oleneb kindlasti lisaks ettevõtte suurusest ja sellest, millist audiitorbürood kasutatakse..

Vaata konkreetseid pilte Balti Veski pakendite auditeerimise majandustarkvarast Äripäeva teemaveebist toostusuudised.ee

Pakendiseaduse uus auditeerimise nõue puudutab kolmandikku raamatupidamise auditeerimiskohustusega ettevõtetest, kes peavad hakkama auditeerima ka pakendiaruandeid ehk see kohustus on 2500–3000 ettevõttel.

TASUB TEADAPakendimaterjali massi üle peab seaduse kohaselt arvestust pidama:

• pakendi tootja• tühja pakendi sissevedaja• tühja pakendi väljavedaja• pakendiettevõtja, kes laseb turule pakendatud kaupa• isik, kes veab välja pakendatud kaupa• pakendijäätmekäitleja

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960