Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIMAl sai Case IH Magnum 380 CVX „Machine of the year 2015“ tiitli

Magnum 380 CVX traktor valiti ka 2014. aasta sügisel EIMA näitusel Aasta Traktoriks.

„Magnumi ülesehitus on inseneride poolt hästi läbi mõeldud. Võimsal mootoril on muutuva geomeetriaga turbolaadur ja heitgaaside järeltöötlemise süsteem, mis tagab suure kütuseökonoomsuse ja hea pöördemomendi juba mootori väikestest pöörlemise sagedustest. Sujuvalt töötaval astmevaba käigukastil on neli mehaanilist ülekannet, sellest tulenevalt väga väike ülekandekadu,“ tutvustas uut masinat Eesti edasimüüja Dotnuvos Projektai ASi tootejuht Liivo Kasemets. „Tänu esisilla-, kabiini- ja juhiistme vedrustuse ideaalsele koostööle on kabiinis töötamine ülimalt mugav. Magnumil on lihtsalt käsitletav multifunktsionaalne juhthoob ja uus LED valgustite pakett. Uuele seeriale on võimalik tellida ainulaadsed “Rowtrac” roomikud, mis vähendavad traktori poolt maapinnale avaldatavat survet ja suurendavad masina veojõudu. Töötamine Magnumiga võib tunduda meelelahutusena mitte tööna.“

Magnum 380 CVX käibemaksuta hinnad algavad 163 000 eurost ning maksimaalse lisavarustusega traktor võib maksta kuni 250 000 eurot. Magnumi seeria algab mudelist Case IH Magnum 250, mille hind on 115 000 eurot standardvarustusega.

Uue seeria Magnumid jõuavad Eestisse  sel kevadel.

Magnum 380 CVX traktor valiti ka 2014. aasta sügisel EIMA näitusel Aasta Traktoriks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960