Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti maaelu juhib nüüdsest minister Urmas Kruuse

Eesti maaelu juhib nüüdsest minister Urmas Kruuse
Autor: Andres Haabu
Sellest töönädalast juhib meie maaelu ja põllumajandust maaeluminister Urmas Kruuse. Juba eelmisel nädalal käis ta oma uut töökohta üle vaatamas ja kolleegidega tutvumas.

TASUB TEADA: Kes on maaeluminister Urmas Kruuse?

Urmas Kruuse on Eesti Vabariigi maaeluminister alates 9. aprillist 2015. Ta kuulub Eesti Reformierakonda.• Aastatel 2014–2015 oli Urmas Kruuse Eesti Vabariigi tervise- ja tööminister.• Aastatel 2007–2014 oli ta Tartu linnapea.• Aastatel 2002–2007 töötas Kruuse Elva linnapeana.• Kruuse oli aastatel 1999–2002 Kesko Food AS müügijuht.• Aastatel 1997–1999 töötas Urmas Kruuse Siberry Rebase Hulgilaos müügijuhina. Varem oli ta samas töötanud laojuhatajana. Eelnevalt on Kruuse veel olnud tegev vabakutselise muusikuna ning töötanud Tallinna Tööstuskaubastu lao-operaatorina.•  14. juulil 1965. aastal Elvas sündinud Kruuse on lõpetanud Elva keskkooli ja Audentese Ülikooli ärijuhtimise eriala.Minister Kruuset saab näha ja kuulda juba sel nädalal Tartus, kus ta avab 15. aprillil Eesti Maaülikoolis toimuva rahvusvahelise konverentsi „Agroforum Mare Balticum

Soovime uuele maaeluministrile jõudu!

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616