Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maaelu komisjoni hakkab juhtima Ivari Padar

Riigikogu kümme alatist komisjoni valisid täna omale esimehed ja aseesimehed.

Maaelukomisjoni esimeheks valiti Ivari Padar ja aseesimeheks Siret Kotka.Keskkonnakomisjoni esimeheks valiti Rainer Vakra ja aseesimeheks Rein Ratas.Kultuurikomisjoni esimeheks valiti Laine Randjärv ja aseesimeheks Aadu Must.Majanduskomisjoni esimeheks valiti Toomas Kivimägi ja aseesimeheks Mihhail Korb.Põhiseaduskomisjoni esimeheks valiti Kalle Laanet ja aseesimeheks Jüri Adams.Rahanduskomisjoni esimeheks valiti Remo Holsmer ja aseesimeheks Tarmo Tamm.Riigikaitsekomisjoni esimeheks valiti Marko Mihkelson ja aseesimeheks Mart Helme.Sotsiaalkomisjoni esimeheks valiti Aivar Kokk ja aseesimeheks Monika Haukanõmm.Väliskomisjoni esimeheks valiti Hannes Hanso ja aseesimeheks Enn Eesmaa.Õiguskomisjoni esimeheks valiti Heljo Pikhof ja aseesimeheks Uno Kaskpeit.

Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) koosseis ning esimees ja aseesimees selguvad hiljem. Vastavalt Riigikogu kodu- ja töökorra seadusele peab ELAK-is olema vähemalt 15 liiget ning komisjoni peab kuuluma vähemalt üks liige igast teisest alatisest komisjonist.

Erikomisjonide moodustamine toimub pärast Riigikogu vastavate otsuste vastuvõtmist. Eelmises Riigikogus töötasid julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjon, korruptsioonivastane erikomisjon ja riigieelarve kontrolli erikomisjon.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616