Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seeder kohtub Ukraina põllumajandusministriga

Riigikogu aseesimees Helir-Valdor Seeder kohtub täna kell 18 Ukraina põllumajandusministri Oleksiy Pavlenkoga, et arutada Eesti ja Ukraina majandus- ja kaubandussuhteid ning julgeolekuolukorda Ukrainas.

Seedri hinnangul on Ukraina Eestile olnud tähtis kaubanduspartner. „Peame koostööd veelgi tihendama, et kahe riigi kaubandussuhted taastuksid võimalikult kiiresti,“ ütles Seeder.

„Eesti toetab Ukrainat lõimumisel Euroopa Liidu ja teiste rahvusvaheliste organisatsioonidega. Lisaks toetusele on aga vaja selgitada, kuidas Eesti saaks senisest enam Ukrainale abiks olla,“ lisas Seeder.

Kohtumisel osaleb veel Ukraina suursaadik Eestis Viktor Kryzhanivsky.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616