Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Põltsamaa suurendab tootmist

Eesti juhtiv toiduainetetootja Põltsamaa Felix laiendab Põltsamaa kaubamärki ja tootmist uute valmistoitude ja suppidega.

Põltsamaa supivalikusse lisanduvad sellel kevadel kergema retseptiga kodune seljanka, lihata värskekapsaborš ning täiesti uus kukesupp ehk klassikaline nuudlitega köögiviljasupp. Kolme uue toiduga laiendatakse ka valmistoitude sarja: turule jõuavad ühepajatoit, makaroniroog hakklihaga ja pilaff.

Lisaks tootmise laiendamisele on muudetud ka olemasolevate toodete retsepte ja tooraineid. Seljankas tõsteti lihasisaldust 30%-ni, rassolnikus vähendati õli kogust ning hernesupis varem sisaldunud pekist põseliha vahetati välja taise suitsuliha vastu. Mitmetes suppides vähendati ka soola kogust.

 

Kokku on Põltsamaa tootevalikus nüüd 11 koduse maitsega suppi. Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli hinnangul on Eesti unikaalse purgisupikultuuriga riik. “Ainult siin armastatakse ja tarbitakse purgisuppe nii palju! Meie rikkalikus tootevalikus on esindatud nüüd kõik eestlaste lemmikmaitsed,” märkis Viilol.

Põltsamaa uued purgisupid on valmistatud eestlaste maitse järgi kodumaistest köögiviljadest ja lihast. Kõik Põltsamaa supid on vabad kunstlikest lõhna- ja maitsetugevdajatest ning säilitusainetest.

“Eelmise aasta lõpus laienes Põltsamaa ka köögiviljade ja kapsaste kategooriasse, pälvides tarbijate sooja vastuvõtu ning meie tootmine jätkab Põltsamaa kaubamärgi all laienemist,” lisas Viilol.

80% Eesti elanikest eelistab sisseoste tehes kodumaiseid toiduaineid. Viiloli sõnul on Põltsamaa eestlaste üks armastatumaid kodumaiseid kaubamärke, millega seostuvadki pikad traditsioonid, eestimaisus, kõrge kvaliteet ja kodumaise tooraine kasutamine.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Põltsamaa suurendab tootmist
Foto: Põltsamaa Felix
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960