Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väljaspoolt Euroopa Liitu kandideeris maaülikooli 15 inimest

Mai alguses sai läbi väljaspoolt Euroopa Liidu liikmesriike, Gruusiat ja Türgit pärit õpilaste kandideerimise aeg Eesti Maaülikooli tasemeõppesse inglisekeelsetele õppekavadele.

Veterinaarmeditsiini integreeritud õppekavale laekus kokku 5 avaldust järgmistest riikidest: Rumeenia, Uus-Meremaa, USA, Venemaa, Ghana. Maastikuarhitektuuri magistriõppekavale laekus kokku 10 avaldust järgmistest riikidest: Iraan, Pakistan, Araabia Ühendemiraadid, India, Süüria, Hiina, Nigeeria, Ukraina.

Võrreldes eelmise aastaga on huvi Eesti Maaülikooli õppekavade vastu rahvusvahelisem – esindatud on rohkem riike – samuti on kandidaatide huvi varasemast tõsisem. Veterinaarmeditsiini õppekava puhul on heameel tõdeda, et info meie kvaliteetsest haridusest levib maailmas üha kaugemale.

Euroopa Liidu liikmesriikidest, Gruusiast ja Türgist pärit kandidaatide avaldusi võetakse vastu 15. juunini k.a.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616