Seminar: Kuidas noored maale tagasi tuua?

Sel neljapäeval, 21. mail, on hea võimalus Jänedal aru pidada, kuidas noored maale tagasi tuua. Tule ja arutle koos noortaluniku ja Riigikogu liikme Martin Repinski, noorsootöötajate ja noorte endiga. Inspiratsioonikoolitaja Harald Lepisk räägib kohapeal, kuidas kiirendada ja toetada noorte ettevõtlust maapiirkonnas.

Seminar on üks mitmest Läänemere äärsete riikide kohtumisest, mille eesmärgiks on levitada kolmeaastase projekti tulemusi. Projektipartnerid on Soomest, Eestis, Lätist, Leedust, Poolast ja Rootsist. Kolme aasta jooksul on projektis osalejad, peamiselt noored, käinud mitmetel erinevatel konverentsidel ning saanud häid nippe ja teadmisi noortele suunatud toetusskeemide osas.

Seminaril osalejatel on võimalus kuulda nii kohalikke kui ka välismaiseid huvitavaid näiteid ning arutleda selle üle, kuidas tuua noored maapiirkonda tagasi.

Seminar annab teile mitmeid häid ideid, kuidas noori maapiirkonna arengusse kaasata ning avastada noortes peituv ettevõtlikkus ja innovatsioon.

Lisainfot leiad SIIT.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused